Det har vært et spesielt år, der vi kun har hatt tre måneder til å sette opp forestillingen. Vår flotte gjeng av barn og ungdommer har likevel vist at alt er mulig. Barna har kommet forberedt, jobbet hardt og vært kreative for å få alt på plass. Vi vet selv hvor mye det krever å lære seg en rolle, med mye sang og dans, på kort tid. Tusen takk for en fantastisk innsats!

Til tross for kort tid til øving, grunnet korona, klarte instruktørene å få utformet en flott forestilling og skuespillerne imponerte på scenen. Vi gjennomførte 12 forestillinger på Studioscenen i Drammens Teater. Grunnet smittevern var det færre tilgjengelige billetter – men vi er godt fornøyde med alt utsolgt – en stor suksess. Foreldrene la ned mange timer i dugnadsarbeid på blant annet kostymer, kulisser og markedsføring. Takknemlig for støtte fra Sparebank 1, Drammen Kommune og Drammens Tidende.

Vi har kost oss med Olsenbanden-universet – morsomme karakterer, sang, dans og masse dynamitt.

Instruktørene

Året er 1960 og i forbindelse med den offisielle åpningen av NRK Fjernsynet annonseres det en talentkonkurranse hvor vinneren får 50 000 kroner og muligheten til å opptre på TV. Egon drømmer om rikdom og berømmelse som rockestjerne. Sammen lager Egon, Benny, Kjell og Dynamitt Harry bandet The Dynamites. De får hjelp av Tommy som er fetteren til Kjell og er vokalist i bandet The Lions for å bli rockestjerner.

Samtidig har Biffen og gjengen hans og Herman sønnen til politiinspektør Hermansen tenkt til å stille i talentkonkurransen, alle for å sjarmere Valborg. Plutselig dukker Pop Johansen og Dolly opp som er talentspeidere og vil gjøre guttene til rockestjerner i Amerika, de trenger bare de 50 000 kronene som er premien i talentkonkurransen. Egon er skeptisk og føler at det er noe som ikke stemmer med Pop Johansen og Dolly. Hvem vinner talentkonkurransen og blir guttene rockestjerner i Amerika?