Historien om Annie som prøver å flykte fra barnehjemmet, strengt bestyrt av Miss Hannigan, er kjent for flere generasjoner.

Den rørende historien ble for første gang spilt på scenen i 1976, og filmatisert i 1982. Nå setter Drammen Barne– og Ungdomsteater opp den berømte musikalen på hovedscenen i Drammens Teater.

En komplett familieforestilling

Annie er en historie om familie, vennskap, snillhet og håp. Den har alt en familieforestilling trenger: Kjente sanger, stort ensemble, intriger og spenning, tristhet og humor. De kjente sangene vil treffe deg rett i hjerterota, enten du husker dem fra barndommen eller hører dem for første gang. Selv om handlingen i Annie utspiller seg på 1930-tallet, er temaet like aktuelt i dag. Vi tenker derfor at det er det perfekte stykket å sette opp på scenen. Historien er spennende og fungerer like godt for små som for store. Det vil også komme et par overraskelser i forhold til hvordan instruktørene har valgt å «løse» stykket, sier Anne Britt Brandshaug, som er leder for markedsføringsgruppa i DBU.